Gemeente GC Den Bussel

Schrijf eens een tekening Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Er is zoveel dat je kan doen met letters! Maar wist je dat je er ook mee kan tekenen? Je kan letters uitknippen en kleven in een rare volgorde of in dikke lagen over elkaar. Tot je een knotsgekke brief hebt of een kunstwerk dat zo in een museum zou passen. Auteur en illustrator Sandrine Lambert begeleidt de workshop met verschillende technieken. Collagegedichten, schrapgedichten, tekenen met ...

Er is zoveel dat je kan doen met letters! Maar wist je dat je er ook mee kan tekenen? Je kan letters uitknippen en kleven in een rare volgorde of in dikke lagen over elkaar. Tot je een knotsgekke brief hebt of een kunstwerk dat zo in een museum zou passen.

Auteur en illustrator Sandrine Lambert begeleidt de workshop met verschillende technieken. Collagegedichten, schrapgedichten, tekenen met letterstempels of brieven opstellen op basis van titels van boeken. Kom langs en probeer het zelf!

Workshop in het kader van de Poëzieweek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Bibliotheek Keerbergen