Gemeente GC Den Bussel

Boom - Tal en Thee i.k.v. Boze Wolf Figurenfestival Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

BOOM is een warm nest in een spannend bos. Genereus in beeld en muziek. Met en de klank van blad, tak en eik. Zonder woorden vertelt BOOM een verhaal over een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden mist. Op de tonen van doedelzak, sopraansax en diatonische accordeon gaan de seizoenen voorbij. BOOM houdt het midden tussen een intiem concert en een theatervoorstelling. De live muziek is van ...

BOOM is een warm nest in een spannend bos. Genereus in beeld en muziek. Met en de klank van blad, tak en eik. Zonder woorden vertelt BOOM een verhaal over een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden mist. Op de tonen van doedelzak, sopraansax en diatonische accordeon gaan de seizoenen voorbij. BOOM houdt het midden tussen een intiem concert en een theatervoorstelling. De live muziek is van Naragonia. De animatiefilm werd getekend door Sofie Vandenabeele.

Met steun van de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel