Gemeente GC Den Bussel

Mammoet Bravo - Stefan Boonen (7+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het verhaal van Theodore Bob Prinsel de eerste (oftewel Theo). Hij mag en moet bijna alles. Dansen, judo, rekenen, zingen en zwaardvechten. Altijd onder begeleiding van Nannie Beenbaar! Tot hij op een dag De Oertijd ontdekt. Een bijzondere en gevaarlijke plek, waar bijna alles kan en mag. En nog meer bijzonder, je mag er ook fouten maken.

 

Met 'Mammoet Bravo' wordt een kinderboek op een geweldige manier tot leven gebracht. Net zoals de makers dat deden met Hier Waakt Oma. Er wordt verteld, er is muziek, er zijn animaties, er wordt gebeten, er zijn misschien zelfs mammoetdrollen. Mammoet Bravo is een theatervertelling, gebaseerd op de graphic novels Mammoet en Kamp Bravo. Het zijn fantasierijke en vernieuwende verhalen van Stefan Boonen en illustrator Melvin. Hun werk wordt goed onthaald, is vertaald en werd bekroond door de Kinderjury.

 

Wist je dat elke familievoorstelling in GC Den Bussel een beleving is voor kinderen en hun gezelschap? Voor en na onze voorstellingen openen we immers niet alleen onze cafetaria, maar ook onze kinderhoek boordevol spelletjes, strips en ander speelgoed. Zo kunnen mama en papa gezellig bijkletsen met familie en vrienden terwijl de kids plezier maken of smullen van onze lekkere versgebakken pannenkoeken!

Voor het eerst met je (klein)kind naar het theater? Lees hier onze tien tips om er een topervaring van te maken!

Goed om te weten: De ticketprijs bij familievoorstellingen bedraagt €8. Iedereen die de voorstelling wil bijwonen, moet een ticket kopen. 

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel