Gemeente GC Den Bussel

Ruben Van Gucht - Sportman II

“Elk nadeel heb z'n voordeel. Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.” (J. Cruijff) “De dag voordat ik sterf word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander.” (J. Boskamp) Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Van waar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? ...

“Elk nadeel heb z'n voordeel. Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.” (J. Cruijff) “De dag voordat ik sterf word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander.” (J. Boskamp)

Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Van waar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? In SPORTMAN II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis.

Aan de hand van legendarische oneliners vertelt Ruben Van Gucht het verhaal achter de quote, het verhaal van de persoon die ze uitsprak, het verhaal van wat de gevolgen ervan waren en vooral hoe die woorden een rol spelen in het leven van Ruben Van Gucht. Opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume. Wie de eerste tournee van SPORTMAN bijwoonde, weet dat het een verrassende avond wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel