Gemeente GC Den Bussel

D’Irque & Fien - Sol bémol (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt, dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen, verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

 

We zijn allemaal onderweg, met gevulde valiezen, het leven aan het beleven. Evenwicht is soms zoek, harmonie niet altijd makkelijk. Iedereen draagt bij in zijn eigen taal. De taal van d'irque & fien is die van het circus.

Sol bémol is onmiskenbaar dromerig, grappig en voor iedereen die er zin in heeft. De voorstelling, poëtisch en ontroerend, prikkelt en kietelt de kinderlijke ziel die in eenieder schuilt.

Bekroond tot beste circusvoorstelling op het Internationaal Theater- en Straatkunstenfestival van Valladolid (Spanje, 2017).Mise en scene: Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen en Leandre Ribera
Techniekers: Fill de Block en Nicolas Charpin
Muzikale inspiratie: Alain Reubens
Licht ontwerp - licht technieker: Bram Waelkens
Onmisbaar: Rowena Vanden Berghe
Kostuum: Julia Wenners Alarm en Carmen Van Nyvelseel
Foto: Kristof Ceulemans White Out Photography
Video: Jevon Lambrechts, Eva Leyten en les films invisibles

 

Deze voorstelling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel