Gemeente GC Den Bussel

Rob Vanoudenhoven - Het XIIIe werk

Rob Vanoudenhoven, wie kent hem niet? Voor zijn vijftigste verjaardag trakteert de presentator zichzelf en het publiek op zijn allereerste solovoorstelling. Hij vertelt over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te overleven. Over 'Who the fuck is Rob Vanoudenhoven', waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet ...

Rob Vanoudenhoven, wie kent hem niet? Voor zijn vijftigste verjaardag trakteert de presentator zichzelf en het publiek op zijn allereerste solovoorstelling.

Hij vertelt over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te overleven. Over 'Who the fuck is Rob Vanoudenhoven', waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap. Over hoe zijn eigen programma De XII werken van Vanoudenhoven zijn leven ondersteboven heeft gehaald. Over de vork en de steel in zijn leven in dat medialandschap.

Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest. Nu wil hij het eindelijk delen, in de zaal. Met iedereen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel