Gemeente GC Den Bussel

Mechels kamerorkest - Nieuwjaarsconcert

Voor het tweede jaar op rij is het Mechels Kamerorkest te gast in Keerbergen. Onder leiding van gastdirigent Tom Deneckere combineert het orkest een 'klassiek' concerto met een feestelijk en sprankelend muzikaal luik dat zo uit het Weense nieuwjaarsconcert zou kunnen geplukt worden. Pianist Wouter Valvekens, student aan de wereldvermaarde Royal Academy of London en hét piano-talent van de ...

Voor het tweede jaar op rij is het Mechels Kamerorkest te gast in Keerbergen. Onder leiding van gastdirigent Tom Deneckere combineert het orkest een 'klassiek' concerto met een feestelijk en sprankelend muzikaal luik dat zo uit het Weense nieuwjaarsconcert zou kunnen geplukt worden. Pianist Wouter Valvekens, student aan de wereldvermaarde Royal Academy of London en hét piano-talent van de opkomende Belgische generatie, neemt Beethovens meesterlijke vijfde pianoconcerto voor zijn rekening.
Na de pauze weerklinken de beroemdste walsen, polka's en andere highlights uit het Weense muziekrepertoire. Kortom, een nieuwjaarsconcert waar je absoluut wil bij zijn!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie