Gemeente GC Den Bussel

Club Bussel - The Clement Peerens Explosition

Na lang aandringen komt de vetste rockband van de Lage Landen naar GC Den Bussel. We verwelkomen Clement Peerens samen met de verbijsterende bassist Aertbeliën Sylvain en de bekoorlijke bassdrumbeukster Lady Dave. Op 7 december klinken wereldnummers zoals Vindegij Mijn Gat, Boecht van Dunaldy en Boormachien door de boxen. Hun nieuwe single Blankenbaarge is een uitgepuurd en ingetogen ...
Na lang aandringen komt de vetste rockband van de Lage Landen naar GC Den Bussel. We verwelkomen Clement Peerens samen met de verbijsterende bassist Aertbeliën Sylvain en de bekoorlijke bassdrumbeukster Lady Dave. Op 7 december klinken wereldnummers zoals Vindegij Mijn Gat, Boecht van Dunaldy en Boormachien door de boxen.

Hun nieuwe single Blankenbaarge is een uitgepuurd en ingetogen 'meesterwerkske' dat naar de diepte gaat en tot nadenken stemt. Vandaar dat enkele musicologen er zeker van zijn dat Luc Tuymans het heeft 'geprodjoest'. “Met musicologen moet ge nochtans oppassen. Ik heb ooit een okazie Peugeot gekocht van een Monteverdi-kenner, I learned my lesson”, alsdus Clement Peerens.

P.S.: Het is een coverke. Niks mis mee. Pavarotti bracht ook alleen maar covers.


Cpex bijt de spits af van het gloednieuwe clubcircuit in Keerbergen: Club Bussel. De formule is simpel: een
staand concert in de podiumzaal van GC Den Bussel van een steengoede pop- of rockband. Aangezien we jullie graag een band serveren die de radiostations domineert, communiceren we ons 2de clubconcert pas tijdens het najaar. Maar zet vrijdag 27 maart 2020 alvast in je agenda als onze 2de Club Bussel afspraak!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie