Gemeente GC Den Bussel

Grafisch design? Doe het zelf met Canva!

Met Canva kan je zelf aan de slag om mooie ontwerpen te maken voor uitnodigingen, Facebook omslagfoto's, affiches enz. Het online en gratis programma is uitermate geschikt voor creatievelingen zonder grafische opleiding. Een knappe affiche voor het buurtfeest, een aantrekkelijk illustratie voor je Facebookevent of een fraaie banner voor de website van je vereniging? Met Canva geef je extra ...

Met Canva kan je zelf aan de slag om mooie ontwerpen te maken voor uitnodigingen, Facebook omslagfoto's, affiches enz. Het online en gratis programma is uitermate geschikt voor creatievelingen zonder grafische opleiding. 

Een knappe affiche voor het buurtfeest, een aantrekkelijk illustratie voor je Facebookevent of een fraaie banner voor de website van je vereniging? Met Canva geef je extra pit aan je communicatie! Het online en gratis programma is uitermate geschikt voor creatievelingen zonder grafische opleiding. Tijdens de workshop leer je mooie ontwerpen maken voor uitnodigingen, facebook omslagfoto's, wenskaartjes enz. De eenvoudige, heldere handleiding en natuurlijk ook de uitleg van de lesgever helpen je op weg. Van creatieve knutselaar naar grafisch designer? Ga ervoor met Canva!

In samenwerking met GC Den Bussel

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15.00€;Reductieprijs: 11.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant