Gemeente GC Den Bussel

Wendy Janssens: voorlees- en knutselmoment Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Joepie, schrijfster Wendy Janssens komt op woensdag 20 november van 14u30 tot 16u voorlezen in onze bibliotheek ter gelegenheid van de Voorleesweek (16 – 24 november)! Ga je graag mee op avontuur met Lia, kleermaker Konijn en Alfredo de dierendokter? Na het lezen van het verhaal en het zingen van een liedje wordt er gezellig samen geknutseld. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. ...
Joepie, schrijfster Wendy Janssens komt op woensdag 20 november van 14u30 tot 16u voorlezen in onze bibliotheek ter gelegenheid van de Voorleesweek (16 – 24 november)! Ga je graag mee op avontuur met Lia, kleermaker Konijn en Alfredo de dierendokter? Na het lezen van het verhaal en het zingen van een liedje wordt er gezellig samen geknutseld. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht zeker niet te lang!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Bibliotheek Keerbergen