Gemeente GC Den Bussel

Club Bussel - The Sore Losers

The Sore Losers ademen smerige en vuile rock 'n roll uit met de nodige virtuositeit. Soulvolle garage- en bluesrockhits als Don't Know Nothing en Cherry Cherry deden De Afrekening daveren. Beïnvloed door Led Zeppelin en met een Ramones-attitude verovert de band Europa. The Sore Losers braken in het verleden de podia van onder meer Rock Werchter en Pukkelpop vakkundig af, tourden met ...
The Sore Losers ademen smerige en vuile rock 'n roll uit met de nodige virtuositeit. Soulvolle garage- en bluesrockhits als Don't Know Nothing en Cherry Cherry deden De Afrekening daveren. Beïnvloed door Led Zeppelin en met een Ramones-attitude verovert de band Europa. The Sore Losers braken in het verleden de podia van onder meer Rock Werchter en Pukkelpop vakkundig af, tourden met Wolfmother, Boss Hog en Kaiser Chiefs. De Limburgse band zakt op 27 maart 2020 af naar Keerbergen voor de 2de editie van Club Bussel.

Voor de gelegenheid voorzien we een lokale supportact: The Devilles.
The Devilles is een oldschool rockband uit Keerbergen die een verdienstelijk parcours aflegde. Zo won dit trio de concours van Rockvonk en Maanrock, leverde 2 steengoede platen af, speelde concerten in Het Depot, AB, Marktrock,..

The Devilles bestaat 10 jaar wat uiteraard in eigen gemeente gevierd moet worden! Cedric Maes, de gitarist van The Sore Losers, werkte mee aan de laatste plaat van The Devilles wat de lokale link met de hoofdact meteen overduidelijk maakt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie