Gemeente GC Den Bussel

Aperitiefconcert: Tars Lootens en Lies Vandewege

Tars Lootens is een pianist, componist en begeleider van onder meer Johan Verminnen, Zjef Vanuytsel, Toots Thielemans en Salvatore Adamo. Hij was te zien in het televisieprogramma 'De Kinderacademie' terwijl hij kinderen muzikaal ondersteunde tijdens hun optredens.

Tars Lootens componeerde een aantal kenwijsjes voor televisie- en radioprogramma's en trad op tijdens festivals in Mexico, Canada, Rusland, Japan, Frankrijk, de Verenigde Staten en Algerije.

Sopraan Lies Vandewege studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en vervolmaakte zich aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth. Ze werkte als soliste samen met vooraanstaande Europese dirigenten zoals Dirk Brosse, maakte haar operadebuut in 2008 en werkte mee aan voorstellingen van kunsticoon Jan Fabre.

Lies Vandewege en Tars Lootens nemen je in Keerbergen mee op een muzikale wandeling met een hele reeks van speciale ontmoetingen. Zowel componisten uit de opera, operette als meer recentere musicals passeren de revue. Daarnaast verken je enkele zijpaden naar meer hedendaagse muziekgenres van pop tot chanson en zelfs enkele jazzy composities.

De cultuurraad van Keerbergen lanceert in samenwerking met het gemeentebestuur dit nieuwe concept: de aperitiefconcerten. De formule is simpel een intiem concert op zondagvoormiddag in GC Den Bussel met afsluitend een glaasje cava of fruitsap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Cultuurraad Keerbergen

Categorie