Gemeente GC Den Bussel

Comedy Parade met Soe Nsuki, Lukas Lelie, Tom Bibo en Bas Birker

Soe Nsuki is de gastvrouw van de avond. Ze zal GC Den Bussel probleemloos warm maken voor deze comedy parade. Ze is een pittige dame met een overvloed aan good vibes die je steeds gelukkiger een podiumzaal doet buiten wandelen. Lukas Lelie won in 2014 de Humo's Comedy Cup en is vaste sidekick in 'De Ideale Wereld'.

Hij is de bezieler achter de YouTube-reeks 'Standaard Koekhandel' en op het podium surft hij op de lach van het publiek. Zijn set mixt oud en nieuw materiaal met vooral een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Tom Bibo is geen circusartiest, geen goochelaar of balonnenclown, hij is geen pure stand-up comedian,… hij is Tom Bibo! Zijn visuele humor van topniveau zorgt voor verbazing, ongeloof en is doordrenkt met humor. Hij trad op in Las Vegas, Tokio, Shanghai en is meervoudig wereldkampioen visuele humor. Bereid je voor op manipulatie, illusie, mind-fuck en visuele hoogstandjes overgoten met positieve energie en zelfspot

Bas Birker startte in 2000 met comedy. Hij speelde in de eerstvolgende jaren meer dan 2500 shows in België en Nederland. Als Brabander voelde hij zich soms meer verwant met de Vlaamse comedians die hij ontmoette en werd hij hoe langer hoe meer aangetrokken tot de zuidelijke comedyscene. In 2010 kwam hij dan definitief in Antwerpen wonen. Bas is de headliner van de comedy parade in Keerbergen en brengt humor voor een breed publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel
  • Lukas Lelie (Jef Boes) ©Jef Boes
  • Tom Bibo (Tom Bibo) ©Tom Bibo
  • Soe Nsuki (Soe Nsuki) ©Soe Nsuki