Gemeente GC Den Bussel

Aperitiefconcert - Jopie Jonkers kwartet

Het Jopie Jonkers kwartet brengt vocale en instrumentale muziek uit Latijns-Amerika zoals: Argentijnse zamba, tango, chacarera milonga en canciónes. Daarnaast passeren Venezolaanse joropo en habanera uit Cuba eveneens de revue. De sprankelende harp van Jopie, de altijd verrassende improvisatie- inbreng van Koen, de traditie en virtuositeit van Dionicio en de warme en melancholische bandoneon ...

Het Jopie Jonkers kwartet brengt vocale en instrumentale muziek uit Latijns-Amerika zoals: Argentijnse zamba, tango, chacarera milonga en canciónes. Daarnaast passeren Venezolaanse joropo en habanera uit Cuba eveneens de revue.

De sprankelende harp van Jopie, de altijd verrassende improvisatie- inbreng van Koen, de traditie en virtuositeit van Dionicio en de warme en melancholische bandoneon klanken van Rein, samen met de stemmen waarvan de timbres zich wonderschoon vermengen, staan garant voor een bijzondere uitvoering van deze muziek.

Jopie Jonkers: Harp & Zang
Koen de Cauter: Gitaar & Zang
Dionicio Fernández: Gitaar & Zang
Rein de Vos: Bandoneon

Dit aperitiefconcert is een organisatie van de cultuurraad in samenwerking met het gemeentebestuur. De formule is simpel een intiem concert op zondagvoormiddag in GC Den Bussel met afsluitend een glaasje cava of fruitsap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Cultuurraad Keerbergen