Gemeente GC Den Bussel

Aperitiefconcert: 10 jaar Stoomboot - Niels Boutsen

Niels 'Stoomboot' Boutsen dwaalt al dik tien jaar door het Nederlandstalige muzieklandschap. Eigenlijk is hij een kleinkunstenaar, maar dan zonder het moralistische vingertje. Een vrijbuiter en vrijpleiter. In '10 jaar Stoomboot' neemt minzame Niels je mee door tien jaar songschrijverij: een zalige trip vol verhalen, melancholie, zelfrelativering en (flauwe) mopjes. Niels won in 2011 de ...

Niels 'Stoomboot' Boutsen dwaalt al dik tien jaar door het Nederlandstalige muzieklandschap. Eigenlijk is hij een kleinkunstenaar, maar dan zonder het moralistische vingertje. Een vrijbuiter en vrijpleiter. In '10 jaar Stoomboot' neemt minzame Niels je mee door tien jaar songschrijverij: een zalige trip vol verhalen, melancholie, zelfrelativering en (flauwe) mopjes.

Niels won in 2011 de Nekka-wedstrijd en stond sindsdien op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo.

Dit aperitiefconcert is een organisatie van de cultuurraad in samenwerking met het gemeentebestuur. De formule is simpel een intiem concert op zondagvoormiddag in GC Den Bussel met afsluitend een glaasje cava of fruitsap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Cultuurraad Keerbergen

Categorie