Gemeente GC Den Bussel

Club Bussel - Flip Kowlier (Try-out)

Als spraakwater van dienst bij 't Hof van Commerce wist Flip Kowlier in 2001 vriend en vijand te verbazen met zijn solodebuut 'Ocharme Ik'. Ook in zijn verdere parcours blijft hij verbazen als producer, bassist van Admiral Freebee, frontman van de huisband van de Ideale wereld,…door zijn hedendaagse eightiessound in hitmachine Ertebrekers,…maar toch vooral als muzikant en songschrijver van ...

Als spraakwater van dienst bij 't Hof van Commerce wist Flip Kowlier in 2001 vriend en vijand te verbazen met zijn solodebuut 'Ocharme Ik'. Ook in zijn verdere parcours blijft hij verbazen als producer, bassist van Admiral Freebee, frontman van de huisband van de Ideale wereld,…door zijn hedendaagse eightiessound in hitmachine Ertebrekers,…maar toch vooral als muzikant en songschrijver van veelzijdige platen met eerlijke nummers. Gaande van pop en rock, nu eens melancholisch, dan weer vrolijk, naar country en zelfs reggae. Kowlier doet die dingen nu eenmaal graag.

Hij behoort tot het artiestenras dat alle hoeken van de kamer wil gezien hebben. En zeker niet als vrijblijvende stijloefening, gemakkelijkheidsoplossing of carrièrezet. Hij sleept zijn hele wereld naar een nieuwe plek, om die plek daarna helemaal naar zijn hand te zetten.

Dat zal niet anders zijn op zijn zesde studioalbum dat in het najaar van 2021 wordt verwacht. Die plaat komt hij in Club Bussel voorstellen tijdens een try-out ter voorbereiding van een uitgebreide tournee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie