Gemeente GC Den Bussel

Soulsister - Live

Jan Leyers en Paul Michiels: muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut "You get to me" via mijlpalen als "Like a mountain" en de wereldhit "The way to your heart" naar het rijpere werk zoals "Through before we started", "Changes" en "Tell me what it takes", "Locks and keys". Live bleef al die jaren de chemie ...

Jan Leyers en Paul Michiels: muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut "You get to me" via mijlpalen als "Like a mountain" en de wereldhit "The way to your heart" naar het rijpere werk zoals "Through before we started", "Changes" en "Tell me what it takes", "Locks and keys".

Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen.

Na de "definitieve" split in 1995, waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2016 bekroond met een 30 jaar Soulsister-tournee.

5 jaar later staan de heren er weer. Met volle overtuiging. Trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben. In een intieme setting brengen ze in GC Den Bussel nieuw werk én de hits, die ze zeker allemaal zullen spelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Basistarief: 28,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie