Gemeente GC Den Bussel

Jan Leyers - Helder

Jan Leyers schreef muzikale geschiedenis met Soulsister en leverde talloze hits af voor artiesten zoals Clouseau, Natalia en de Amerikaanse countryzanger Aaron Tippin. Met 'Helder' bracht hij enkele jaren geleden zijn allereerste Nederlandstalige solo-album uit. Dankzij nummers als de aanstekelijke radiohit 'Alles komt in orde', het bezwerende 'Broeder' en het donkere 'Honger in de stad' liet ...

Jan Leyers schreef muzikale geschiedenis met Soulsister en leverde talloze hits af voor artiesten zoals Clouseau, Natalia en de Amerikaanse countryzanger Aaron Tippin. Met 'Helder' bracht hij enkele jaren geleden zijn allereerste Nederlandstalige solo-album uit. Dankzij nummers als de aanstekelijke radiohit 'Alles komt in orde', het bezwerende 'Broeder' en het donkere 'Honger in de stad' liet Leyers een totaal andere kant van zichzelf zien. Sterke verhalende songs met straffe teksten gebracht door een rasperformer.

Solo voelt Jan Leyers zich een pop-up singersongwriter die, los van zijn gitaar en songs, verder niks in de mouwen heeft. Hij laat zich tijdens dit intieme concert bijstaan door gitarist Tom Vanstiphout (Milow, Bryan Ferry) om de avond te vullen met zijn Nederlandstalig werk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie