Gemeente GC Den Bussel

Baiscursus fotografie

Heb je een echt fototoestel, al dan niet met verwisselbare lenzen? Wil je graag betere of andere foto's leren maken? Dan is deze cursus iets voor jou. Er is maar één echte basisregel om een goede of betere fotograaf te worden en dat is het vaak doen. Tijdens deze cursus leer je uw eigen fototoestel beter kennen. Gedurende deze lessenreeks kom je heel wat praktische en bruikbare basistechnieken ...

Heb je een echt fototoestel, al dan niet met verwisselbare lenzen?
Wil je graag betere of andere foto's leren maken? Dan is deze cursus iets voor jou.

Er is maar één echte basisregel om een goede of betere fotograaf te worden en dat is het vaak doen.
Tijdens deze cursus leer je uw eigen fototoestel beter kennen. Gedurende deze lessenreeks kom je heel wat praktische en bruikbare basistechnieken tegen door de theorie meteen om te zetten in praktijk. Straatfotografie, portretten, familie, reportage, sport, landschappen, macro, … de mogelijkheden zijn eindeloos.
Samen met de andere deelnemers bespreken we de resultaten om op een interactieve manier van elkaar te leren. Verwacht hier dus geen saaie theorielessen maar een praktische handleiding voor het maken van betere foto's waarmee je ongetwijfeld vrienden en familie zal verbazen!

We werken met eenvoudige opdrachten die iedereen zelf kan invullen en we bespreken en kijken ook naar het werk van professionele fotografen.
Naast de avondlessen gaan we ook samen eens op stap om foto's te maken.

Wat heb je nodig ?
• Een fototoestel (eender welk merk)
• Opgeladen batterijen en een leeg geheugenkaartje
• Veel goesting om betere foto's te leren maken

Lesgever: Dan Verbruggen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel