Gemeente GC Den Bussel

Comedy line-up - Warre Verlinden, Ygor uit Poperige, Kristel Zweers, Joost Van Hyfte + MC Jeron Dewulf

Voor de gelegenheid bouwen wij onze podiumzaal om tot een gezellige bar. Niemand minder dan Jeron Dewulf doet dienst als MC van de avond. Warre Verlinden is een echt podiumbeest. Sinds 2019 staat hij solo op het podium met een mix van cabaret & stand-up.

De naam Filip Haeyaert, een kleine man uit Poperinge met een blonde krullenkop, is voor velen misschien een onbekende naam. Maar onder zijn comedy naam Ygor uit Poperinge doet de man waarschijnlijk wel een belletje rinkelen.

De comedy-carrière van Kristel Zweers kende een vliegende start nadat ze in 2001 de Tweede prijs won in de Lucky Strike Talent Tour. Sindsdien heeft ze op elk comedy-podium in Nederland gestaan. Als een van de weinige vrouwelijke comedians groeide ze uit tot een reguliere Headliner.

Joost Van Hyfte, de comedykoning van het Meetjesland, kreeg de smaak van het podium te pakken bij de Belgische Improvisatie Liga. Hij won in 2006 de 123 Comedy Award en was finalist van Humo's Comedy Cup. Na meer dan 15 jaar als restauranthouder is hij ondertussen al jaren professioneel met comedy bezig.

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel