Gemeente GC Den Bussel

FARFELU - Zonzo Compagnie

'Farfelu', een knotsgek cineconcert voor iedereen vanaf 5 jaar, betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Remi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maken van ‘Farfelu’ een next level cineconcert.

Er passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep, getsjak, geflatsj en andere klanken die muzikant Remi Decker uit z’n mouw schudt. Je ogen zullen je oren niet geloven, maar dit gebeurt allemaal live!

De live soundtrack wordt gebracht door - intussen specialist in het genre - Remi Decker. Als one man band matcht hij geluid en beeld op uitgekiende wijze en brengt hij zo niet alleen groots muzikaal spel, maar tevens een intieme precisie die de zintuigen streelt. We horen invloeden uit traditionele folk en bruitage, alsook abstracte klanken. De multi-instrumentalist switcht tussen doedelzak, gitaar, banjo, fluiten, slagwerk en duimpiano. Af en toe blaast hij zelfs op een rietje!

Beatriz Bagulho rijgt de uitgekiende selectie van de origineelste animatiefilmpjes (2D, 3D, stopmotion) aaneen middels nieuwe visuals. Daarin verschijnt een geanimeerd alter ego van Remi die de symbiose tussen beeld en live performance compleet maakt.

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel