Gemeente GC Den Bussel

Bang Van Dendoncker - Jens Dendoncker [UITVERKOCHT]

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang Van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het ...
Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma.
Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang Van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel