Gemeente GC Den Bussel

YOMIQI (Yoga, Mindfulness, Qigong) - Volzet

YOMIQI is een unieke en orginele lessenreeks van aandachts- en ervaringsgerichte oefeningen, zorgvuldig geselecteerd uit Mindfulness, Yoga en Qi gong (Tai Chi). Doel: tot rust komen en zo dichter bij jezelf. Het leven is soms erg druk en we hebben amper tijd voor onszelf. YOMIQI is een orginele lessenreeks met aandachts- en ervaringsgerichte oefeningen, zorgvuldig geselecteerd uit Mindfulness, ...
YOMIQI is een unieke en orginele lessenreeks van aandachts- en ervaringsgerichte oefeningen, zorgvuldig geselecteerd uit Mindfulness, Yoga en Qi gong (Tai Chi). Doel: tot rust komen en zo dichter bij jezelf.

Het leven is soms erg druk en we hebben amper tijd voor onszelf. YOMIQI is een orginele lessenreeks met aandachts- en ervaringsgerichte oefeningen, zorgvuldig geselecteerd uit Mindfulness, Yoga en Qi gong (Tai Chi). Doel: tot rust komen en zo dichter bij jezelf. De oefeningen zijn praktisch, gemakkelijk uit te voeren en toepasbaar in de dagelijkse school-, werk- en gezinssituatie. YOMIQI is het Japanse woord voor 'existentie, leven'. QI betekent energie, levenskracht. Dit is de energie die we zo broodnodig hebben om gezond, ontspannen en bewust te leven in onze moderne maatschappij.

Georganiseerd door Altijd Geslaagd Noord-Dijleland, Ankerpunt, Gemeente Keerbergen

Info

Wanneer

Prijs

€ 32,00
Basistarief: 32.00€;Reductieprijs: 24.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant