Gemeente GC Den Bussel

Bibliotheek

Afhaaldienst - Corona maatregel

De bibliotheek organiseert voor haar bibliotheekleden een afhaaldienst voor boeken en DVD’s. Dit om tegemoet te komen aan het feit dat iedereen de volgende weken zoveel mogelijk moet thuisblijven en hierbij graag eventueel wat extra lees- en kijkvoer heeft.

Per bibliotheekkaart mag je vijf boeken en vijf DVD’s (doosjes) bestellen. Dit doe je door online in de catalogus te checken welke items beschikbaar zijn door bij elk opgezocht item nog eens extra op "waar staat het" te klikken, dan zie je de uitleenstatus. Vul daarna dit online aanvraagformulier in. Gelieve NIET te reserveren via de catalogus maar enkel via het aanvraagformulier. 

Indien dit niet mogelijk is, kan je ook telefonisch je keuzelijstje doorgeven op het nummer 015/50 90 95.

De boeken/dvd’s kunnen afgehaald worden aan de zij-ingang van GC Den Bussel (kant KBC) tussen 11u en 12u (maandag tot vrijdag). Enkel bestellingen tot 16u30 kunnen de volgende dag opgehaald worden. Alle bestellingen worden chronologisch verwerkt. Je krijgt een bevestigingsmail dat het pakketje met materialen beschikbaar is.

Het afhalen gebeurt onder strikte veiligheidsregels met aandacht voor het respecteren van de sociale afstand tussen elkaar (2 meter). 

Uitgeleende materialen kan je enkel binnenbrengen via de inleverbus, maar doe geen onnodige verplaatsingen. De uitleentermijn voor de bibliotheekmaterialen die tussen 13 maart 2020 en 5 april april 2020 moeten binnengebracht worden, is automatisch verlengd tot en met zaterdag 11 april 2020.

Meer info via het nummer 015 50 90 95 (tijdens de kantooruren) of per mail via bibliotheek@keerbergen.be.

Contact

Bibliotheek

Adres
Haachtsebaan 543140Keerbergen
tel.
015 50 90 95
E-mail
bibliotheek@keerbergen.be

Vandaag

gesloten (Uitzonderlijk gesloten omwille van Corona-maatregelen)

Morgen

gesloten (Uitzonderlijk gesloten omwille van Corona-maatregelen)
Openingsuren