Gemeente GC Den Bussel

Zaalverhuur

GC Den Bussel beschikt over tal van zalen en lokalen die ter beschikking gesteld worden van verenigingen en particulieren die een socio-culturele activiteit willen organiseren. 

Het gemeenschapscentrum Den Bussel is gelegen op een bijzondere locatie in het centrum van Keerbergen. Het complex bestaat enerzijds uit een gerestaureerd gemeentehuis uit de 19e eeuw met een leslokaal, vergaderlokaal, artistiek lokaal, burelen voor de administratie vrije tijdsdienst,… en anderzijds een nieuwbouw met een podiumzaal, polyvalente zaal, keuken, bibliotheek,… Beide gebouwen worden met elkaar verbonden door een glazen constructie waar het onthaal en de foyer zijn gehuisvest.

Iedereen die een socio-culturele activiteit wenst te organiseren of eerder een activiteit met een zakelijke insteek (seminaries, opleidingen,…) zijn bij ons van harte welkom. Tijdens activiteiten, vergaderingen,… zorgt het personeel van het gemeenschapscentrum voor gekoelde (in de frigo’s of de koelcel in de kelder) en warme dranken en het nodige materiaal (tafels, stoelen, beamer + scherm,…).

Je kan via de reservatiefiche(zie documenten onderaan) een aanvraag doen. 

Andere belangrijke documenten zijn het gebruikers- en retributiereglement, prijslijst en de drank en materiaalfiche. Deze laatste fiches dien je ons minstens 3 weken voor de activiteit te bezorgen zodat we een goede werking kunnen garanderen. 

Parkeren is mogelijk op verschillende parkings en straten in de nabijheid van het gebouw (maximum 5 minuten wandelen). Op het plan hiernaast kan je een schematisch overzicht terugvinden.

De bezetting van de zalen kan je hier raadplegen. (OPGELET: reservatie is niet online mogelijk maar dient te gebeuren via de reservatiefiche die je hieronder kan downloaden)

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van GC Den Bussel via gcdenbussel@keerbergen.be of 015 50 90 60.

 

Contact

GC Den Bussel

Adres
Haachtsebaan 543140Keerbergen
tel.
015 50 90 60
E-mail
info@gcdenbussel.be
Website
http://www.gcdenbussel.be

Vandaag

open van 8u30 - 12u30 en 16u - 17u30

Morgen

open van 8u30 - 12u30 en 16u - 17u30
Openingsuren