Gemeente GC Den Bussel

Yevgueni - Straks is ook goed

Groepen die nog weten te verrassen met hun zevende album zijn zeldzaam. Laat staan dat ze zichzelf overtreffen. Maar Yevgueni is dan ook een zeldzame groep. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in hun DNA. Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is voelt goed aan. Het laat zich horen op ‘Straks is ook goed’, een popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos.

Op het album overleven ze lockdowns, worstelen ze zich door een beginnende midlife en praten ze met 5-jarigen over wereldproblemen. Die avonturen worden vertaald in teksten die nu eens duidelijk herkenbaar, dan weer mystiek poëtisch zijn. Met als credo dat “het ergens over moet gaan, maar niet voor iedereen over hetzelfde”.

Yevgueni speelt in kerken en op festivals, in parochiezalen en rocktempels. Maar ze weten ook steeds weer te verrassen met beklijvende voorstellingen voor de luwte en de spots van het
theater. Band, frontman en crew slepen je mee in hun universum van klank, licht, verstilling en vertelling. Vertraging en versnelling. Om je anderhalf uur later ontroerd, getroost, hoopvol en uitbundig de nacht in te sturen.

Info

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Kansentarief: € 4,40 (via balie in GC Den Bussel)

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Tickets

Organisatie

GC Den Bussel