Gemeente GC Den Bussel

Success is a mindset. Stand up!

Boeiende persoonlijkheden uit de sportwereld en het bedrijfsleven laten hun licht schijnen over de raakvlakken tussen topsport en ondernemen. Wat hebben ze met elkaar gemeen en hoe kunnen topsporters en ondernemers elkaar helpen? Wat zijn hun sleutels tot succes? Hoe kunnen zij elkaar inspireren en motiveren?

De avond wordt opnieuw gehost en gemodereerd door tennislegende Dominique Monami. Voor het panelgespreken engageerden zich reeds Piet den Boer, voetballegende en G-Sportambassadeur van Stad Mechelen, Marijke Schroos, General Manager van Microsoft Belux, en Maarten Thysen, die als kine de grootste atleten van ons land, waaronder Nafi Thiam en Bart Swings, persoonlijk begeleidt.

De keynote wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Cédric Van Branteghem, die als tweevoudig Olympiër en Belgisch recordhouder op de 400m niet alleen in de sport maar ook als ondernemer zijn sporen heeft verdiend.

De inschrijvingen voor Success is a Mindset worden geopend op 1 juni. Het event was vorig jaar uitverkocht, wacht dus niet te lang om je plaats te reserveren!

Info

Wanneer

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies Keerbergen vzw

Categorie