Gemeente GC Den Bussel

Arsenal (FilmConcert Jungle Hotel)

Na 25 jaar is Arsenal nog niet uitverteld. Met hun nieuwe Theatershow ‘Jungle Hotel’ tast de band rond Hendrik Willemyns en John Roan de grenzen af van Muziek, Film en Concert. In een filmisch verhaal over verbondenheid, waar nieuw Arsenal-werk te horen zal zijn naast classics als ‘Melvin’ en ‘Estupendo’. Gesteund door een 5-koppige live-bezetting, probeert Arsenal de klassieke concert- formule nieuw leven in te blazen. Live: John Roan, Mirko Banovic, Bruno Fevery, Lesley Troquet, Lindy Versyck Regie Film / Concert: Hendrik Willemyns

Gefilmd in Nigeria, Madagaskar, Brussel en Warschau, en live bijgestaan door John Roan (Vocals, gitaar) vertelt Hendrik Willemyns het verhaal van een ouder wordende schrijver (Jurgen Delnaet - Aanrijding in Moskou, Marsman) die zijn vrouw wil verlaten en door een storm gedwongen wordt om daar in een hotel, een nacht over na te denken.

Door film, dans-muziek en theatertechnieken op een originele manier te gebruiken, slaagt Arsenal erin om die storm tot leven te wekken, met een FilmConcert dat niet naar de benen maar naar het hoofd en het hart mikt.

De try-out van deze Jungle Hotel shows gaat door in GC Den Bussel. De verkoop start op vrijdag 29 september 2023 om 11u.

Info

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Kansentarief: € 5,20 (via balie in GC Den Bussel)

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan, 3140 Keerbergen

Tickets

Organisatie

GC Den Bussel

Categorie