Gemeente GC Den Bussel

Zaalverhuur

GC Den Bussel beschikt over tal van zalen en lokalen die ter beschikking gesteld worden van verenigingen en particulieren die een socio-culturele activiteit willen organiseren. 

Iedereen die een socio-culturele activiteit wenst te organiseren of eerder een activiteit met een zakelijke insteek (seminaries, opleidingen,…) zijn bij ons van harte welkom. Tijdens activiteiten, vergaderingen,… zorgt het personeel van het gemeenschapscentrum voor gekoelde (in de frigo’s of de koelcel in de kelder) en warme dranken en het nodige materiaal (tafels, stoelen, beamer + scherm,…).

De bezetting van de zalen kan je hier raadplegen. (OPGELET: reservatie is niet online mogelijk maar dient te gebeuren via de reservatiefiche die je hieronder kan downloaden)

Je kan via de reservatiefiche(zie documenten onderaan) een aanvraag doen. 

Andere belangrijke documenten zijn het gebruikers- en retributiereglement, prijslijst en de drank en materiaalfiche. Deze laatste fiches dien je ons minstens 3 weken voor de activiteit te bezorgen zodat we een goede werking kunnen garanderen. 

Parkeren is mogelijk op verschillende parkings en straten in de nabijheid van het gebouw (maximum 5 minuten wandelen). Op het plan hiernaast kan je een schematisch overzicht terugvinden.

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van GC Den Bussel via gcdenbussel@keerbergen.be of 015 50 90 60.

Raadpleeg beschikbaarheid zalen 

Contact

GC Den Bussel

Adres
Haachtsebaan 543140Keerbergen
tel.
015 50 90 60
E-mail
gcdenbussel@keerbergen.be
Website
http://www.gcdenbussel.be

Vandaag

open van 9u - 12u en 14u - 16u30

Morgen

open van 9u - 12u
Openingsuren