Gemeente GC Den Bussel

Aankoop tickets

Er zijn 2 manieren om tickets aan te kopen: in Den Bussel tijdens de openingsuren of via www.gcdenbussel.be. Het is niet mogelijk om telefonisch tickets te reserveren. Per voorstelling kan je maximaal 8 tickets aankopen.

Via de webshop ontvang je de tickets via mail. Je hoeft deze niet af te drukken: we scannen je toegangsbewijs rechtstreeks vanop je smartphone. 

Naar de webshop

WEBSHOP

De meest eenvoudige manier om online tickets aan te kopen is als gastgebruiker. Nadat je de gewenste tickets in je winkelmandje plaatste vragen we uitsluitend je naam en e-mailadres vooraleer je kan afrekenen. Nadat we de betaling ontvingen ontvang je uw tickets in je mailbox.

Ontvang je niet onmiddellijk je aangekochte tickets? Kijk dan zeker even in je mailbox van ongewenste mails. Als je ze daar ook niet terugvindt, contacteer ons dan tijdens de openingsuren zodat we je ze nasturen.

Je kan ook een gebruikersprofiel aanmaken via onze webshop. Nieuwe gebruikers moeten eenmaal registreren en kunnen bij toekomstige aankopen eenvoudig inloggen. Op deze manier vind je aangekochte tickets steeds gebundeld terug in je gebruikersprofiel.

TIP: voorkom technische problemen met je gebruikersprofiel bij de start van de algemene verkoop. Probeer enkele dagen vooraf alvast in te loggen. Contacteer ons indien je problemen ondervindt zoals bijvoorbeeld een geblokkeerd account. Zo zorgen we er samen voor dat je zorgeloos je tickets kan bestellen wanneer de algemene verkoop start.

ZAALPLAN

Je kan zelf niet kiezen waar je plaatsneemt in de zaal. Ons ticketsysteem genereert steeds de best beschikbare plaatsen in de zaal op het moment van je bestelling.